Welkom bij iDropped.be - You drop it, we fix it!

Garantie

-Bij een originele scherm herstelling hebt u recht op 12 maanden garantie.

-Bij een kopie scherm reparatie hebt u recht op 3 maanden garantie.

-Bij vervanging van onderdelen hebt u recht op 3 maanden garantie denk hierbij aan:

-Batterij
-Camera
-Moederbord herstellingen
-Laadconnector
-Microfoon
-Luidspreker

Let op!! bij schade aan toestel doormiddel van barsten, waterschade of andere zichtbare schade geen garantie op herstelling.

Bij afwijking van garantie voorwaarde wordt het vermeld op de bon.
Bedankt voor uw begrip.

Retour

U hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen een product te retourneren in originele verpakking met bon zonder schade, hierbij krijgt u geen geld terug maar een tegoedbon.
De bon is uw garantie bewijs zonder bon kunnen wij u helaas niet helpen.

Bedankt voor Uw begrip.

Waterschade

Is uw iPhone, smartphone of tablet in contact geweest met water? Of heeft het vocht opgelopen? Laat uw toestel of tablet zo snel mogelijk repareren! Door de inwerking van vocht zal de schade steeds groter worden. Bij waterschade onderzoeken wij uw toestel. Op deze manier kunnen wij de schade vaststellen en u een indicatie geven over de reparatiekosten.

Geluidsknoppen vervangen

Werkt de volume knop van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de geluidsknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex cable. Deze volume knop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Touchscreen Origineel vervangen

Is het glas van uw mobiele telefoon / iPhone / smartphone gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw toestel! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel zwart lcd touch module. Wij werken met originele schermen. Het scherm is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof waardoor het minder breekbaar is dan de vele 100%-glazen imitatieschermen die in omloop zijn. U kunt deze imitatieschermen herkennen aan een afwijkende kleur van de lichtsensor; paarser of blauwer.

Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties en andere toestellen heeft u 12 maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Let op!! bij schade aan toestel doormiddel van barsten, waterschade of andere zichtbare schade geen garantie op herstelling.

Touchscreen O.E.M. vervangen

Is het glas van uw mobiele telefoon / iPhone / smartphone gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw toestel! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, OEM lcd touch. Mocht u toch Orgineel willen hebben wij deze ook zie onder LCD – Touchscreen Orgineel Reparatie.

Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Let op!! bij schade aan toestel doormiddel van barsten, waterschade of andere zichtbare schade geen garantie op herstelling.

Software – Besturingsysteem reparatie

Blijft uw Apple iPhone, Samsung Galaxy of Huawei smartphone of tablet hangen? Komt u niet verder dan het logo? Of krijgt u iTunes in beeld? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het software liggen. Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe Fabrieks software op. Mogelijk kan er ID gevraagd worden of fraude tegen te gaan.

Simreader – Simlezer reparatie

Geeft uw iPhone, smartphone geen sim weer? Of geeft deze een sim fout aan? Dan kan het zijn dat de sim lezer met het uithalen van de simkaart of het erin plaatsen beschadigd geraakt is. Bij deze reparatie wordt de kapotte Simlezer-unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Power button – Aan en Uit knop vervangen

Werkt de aan en uit knop van uw iPhone, Samsung of Huawei smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex kabel. Deze aan en uit knop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

iPhone, smartphone of tablet laten onderzoeken

Doet uw iPhone, smartphone of tablet niet zoals u gewend bent? Of is deze ermee opgehouden en u weet niet waar het aan ligt, dan doen wij graag een onderzoek erna. Als bij ons het probleem bekend is stellen wij een rapport voor u op. Dit is in de meeste gevallen geheel kosteloos, mits er anders wordt vermeldt voor het onderzoek.

Mute button – Stilknop vervangen

Werkt de stil knop van uw iPhone of smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop ? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone / smartphone powerflex kabel. Deze stilknop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Microphone – Microfoon vervangen

Hoort de tegenpartij u nauwelijks of niet? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de koptelefoon aansluiting ? Door het vervangen van de oplaadconnector-unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de koptelefoon aansluiting van het toestel is een onderdeel van de oplaadconnector-unit. Mogelijke problemen met uw iPhone of smartphone microfoon of koptelefoon aansluiting worden middels door deze reparatie dus ook opgelost.

Loudspeaker – Luidspreker vervangen

Heeft u problemen met uw iPhone, smartphone of tablet met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de luidspreker unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

LCD / Beeldscherm vervangen

Is het LCD van uw mobiele telefoon gebarsten? doet hij alles nog behalve beeld geven? Wij repareren het LCD van uw toestel ! Het kapotte beeldscherm wordt vervangen door een nieuwe. Het LCD is één onderdeel, het is dan dus ook mogelijk om het aankijk scherm los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone of smartphone u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

LCD + Touchscreen unit vervangen

Is het glas van uw iPhone, Samsung of Huawei smartphone of tablet gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw gadget! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel LCD en Touch module.

Wij werken met originele schermen. Het scherm is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof waardoor het minder breekbaar is dan de vele 100%-glazen imitatieschermen die in omloop zijn. U kunt deze imitatieschermen herkennen aan een afwijkende kleur van de lichtsensor; paarser of blauwer. Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone, Samsung of Huawei smartphone, tablet en andere toestellen heeft u 12 maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Home button – Homeknop vervangen

Reageert de homeknop van uw iPhone, Samsung of Huawei smartphone slecht? Of reageert deze helemaal niet? Laat dan nu de oude homebutton vervangen door een nieuw, origineel exemplaar!

Headset aansluiting – Koptelefoon aansluiting repareren

Werkt de koptelefoon aansluiting van uw iPhone, Samsung, Huawei smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop, koptelefoon aansluiting en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone, Samsung, Huawei smartphone powerflex kabel. Deze koptelefoon aansluiting kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Ear speaker – Oor speaker vervangen

Heeft u problemen met het horen van de tegenpartij tijdens het telefoongesprek of kraakt deze? Werkt de oor speaker van uw iPhone /smartphone niet? Bij deze reparatie wordt de kapotte oorspeaker vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Charger conector – Oplaad conector vervangen

Laadt uw iPhone, Samsung of Huawei smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de luidspreker? Door het vervangen van de oplaadconnector -unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de luidspreker van het toestel zijn onderdelen van de oplaadconnector -unit. Mogelijke problemen met uw gsm microfoon of mobiele telefoon luidspreker worden middels door deze reparatie dus ook opgelost. Zie voor prijs herstellingen en specifiek toestel.

Front camera – Camera Voor vervangen

Werkt de voor camera van uw iPhone, Samsung, Huawei smartphone of tablet niet? Heeft u ook problemen met lichtsensor? Door het vervangen van de frontcamera kan het probleem van lichtsensor verholpen worden. De lichtsensor is een onderdeel van camera voor. Zie voor de prijs van specifiek toestel naar de prijslijst onder herstellingen.

Back camera – Camera Achter vervangen

Werkt de achter camera van uw iPhone, Samsung, Huawei smartphone of tablet niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone, Samsung, Huawei smartphone of tablet camera-unit inclusief het flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Backlight / Achtergrond verlichting vervangen

Is uw achtergrond verlichting donker? Uw scherm is nog heel, maar toch doet deze het niet? heeft u in het verleden LCD vervangen maar het heeft geen resultaat geleverd? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het back light chip liggen. Bij deze reparatie wordt de kapotte mobiele telefoon back light chip vervangen door een nieuw, origineel exemplaar (dit ligt overigens niet aan de scherm maar is meestal een moederbord probleem).

Accu - Batterij vervangen

Laadt uw smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de iPhone, smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!

Antenne vervangen

Heeft uw smartphone of tablet problemen met het zoeken naar antenne? Heeft u geen ontvangst? Bij deze reparatie wordt de kapotte smartphone of tablet Wifi of antenne goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Backcover – Achterkant vervangen

Is de achterkant van uw smartphone of tablet beschadigd? Wij repareren het voor u! Wij vervangen de kapotte achterkant door een nieuw, origineel exemplaar: uw iPhone, smartphone of tablet ziet er weer uit als nieuw, u kunt eventueel ook overstappen naar een andere kleur achterkant.